Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Disney bútorok gyermekszobákba gyönyörű Micimackós mintával

Disney Oscar kollekció Micimackó mintával. A bútorok furnérral bevont forgácslapból készülnek. Varázslatos gyerekszoba alakítható ki az összeillő bútorok segítségével.
Disney Winnie the Pooh kollekció bútorai:
  • 3 méretben (70x140 cm, 80x160 cm, 80x180 cm) választható leesésgátlós gyerekágy. Az ágyaknak két áthelyezhető leesésgátlója van, hogy ne essen le a gyerek alvás közben.  Minden elemük lekerekített a gyermek biztonsága érdekében.
  • A fali egység forgácslapból készül. Egy íróasztalból, 2 álló szekrényből és egy akasztós polcból áll. Az álló szekrények négy polcosak. Külső méretek: 175 cm x 180 cm x 56 cm. Az előlapok színes nyomattal rendelkeznek, környezetbarát festékekből készülnek, amelyek teljesen biztonságosak a gyermekek számára.

FONTOS INFORMÁCIÓK:
- Bútorainkat Lengyelországból importáljuk.
- Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére.
- Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban.
- ORSZÁGOS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS, UTÁNVÉTELI LEHETŐSÉGGEL.

Rendezés:
Az oldal tetejére