Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben

Kanapéágy ágyneműtartóval, országos szállítással.

A termékről videó is megtekinthető IDE KATTINTVA.
Egy praktikus kanapéágy, ami már nem csak gyerekek, hanem tinik szobájában, de akár a nappaliban is megállja majd a helyét. 
A termékre előrendelés adható le a rendeles@csingiling.hu címen. A szállítási idő 2-4 hét. Szükséges megadni a szállítási és számlázási címet, telefonszámot és belinkelni a megrendelni kívánt ágyat. A szállítás várható idejéről kollégáink e-mailben értesíti majd.

A Juniper kanapéágyunk az első olyan bútorunk, ami már nem csak gyerekszobában helyezhető el, mert akár a nappaliban is tökéletesen megállja a helyét. 
Gyermekbútor tervező és gyártó cég lévén olyan keretet terveztünk hozzá, amihez legurulásgátlót is felrakhatnak a szülők. Nagyszerű megoldás  ez, ha hosszab távra gondolva rendelik meg a kanapéágyat egy kisebb gyermek részére. A fekvőfelület matracának huzata ráadásul levehető, mosható, így könnyítve meg a tisztítást.
Tinédzserek szobájának is megfelelő fekvőalkalmatossága ez az ágyazható kanapé, hiszen ízlésüknek megfelelő színvilágával illeszkedni fog a szobába. Méreteinek köszönhetően pedig kényelmesen elférnek majd rajta.

A Juniper kanapéágy méretei:

 • teljes külső méret: 94x194x72
 • Fekfőfelület: 68x185cm
 • Fekvőfelület kinyitva: 138x185cm
 • Fekvőfelület magassága a földtől: 41cm
 • Háttámla magassága a fekvőfelülettől: 32cm
 • A (színes) matrac vastagsága: 10cm (közepes keménységű hideghab matrac, levehető huzatban)
 • Az ágyneműtartó 2 részre osztott. Hasznos mérete: 61x89x21cm (x2db)

A kanapé ággyá alakításának menete:
A kanapé bukó támlás, ami azt jelenti, hogy a háttámla előre buktatása után egy nagyobb méretű fekvőfelület alakítható ki, ezáltal ez egy többfunkciós bútor.
Ehhez a kanapé elejét középen meg kell fogni, és előre kell húzni. Ha ütközésik kihúzták, a háttámlát előre kell borítani. Használata nagyon egyszerű. Az ágyneműtartó szintén az ülőrész előrehúzásával érhető el. 

A Juniper kanapéágy anyaga:
 A keretet és a bukó támlát nagy kopásállóságú eco bőrből készítjük. Ennek a típusnak nincs köze a lepergősként ismert műbőrökhöz. (!) Eco bőrből több ezer gyerekágyat készítettünk az elmúlt években, bőven túl van tehát a teszt időszakon. Lengyelországból importáljuk. Szeretik a szülők, mert nedves kendővel tisztán tudják tartani az ágy keretét, ami a legtöbb gyerekágynál a leginkább koszolódó rész. A Juniper kanapénál azonban azt gondoljuk, hogy maga az ülőfelület lesz a leginkább kitéve a koszolódásnak, ezért ezt a részt egy prémium bútorszövetből készítjük, a huzata pedig levehető lett. A nagy párnák huzata (extraként) kérhető zipzárosra, alapáron ezek nem levehető huzatosak, ahogy a 2 kisebb méretű sem. A kisebbek egyben beférnek a mosógépbe, így azokra nem láttuk indokoltnak az extra zipzár lehetőségét. 

Választható extrák a kanapéhoz:

 • pamut lepedő az ülőrészre (ha csak ez lesz alvásra is használva)
 • pamut lepedő a teljes, szétnyitott állapotú fekvőfelületre
 • matracvédő az ülőrészre
 • ágytakaró az ülőrészre (színazonos)
 • legurulásgátló

A kanapé kiszállításáról:
Országosan házhoz szállítjuk ezt a terméket is. Raklapon, pántolva, 2 darabban juttatjuk el Önhöz, Összeállítása rendekívül egyszerű, szerelnie nem kell majd.
 

Rendezés:

Prémium kanapéágy - Juniper - 01

Szállítási idő: 2-4 hét
146.900 Ft

Prémium kanapéágy - Juniper - 02

ELŐRENDELHETŐ E-MAILBEN
146.900 Ft

Prémium kanapéágy - Juniper - 03

ELŐRENDELHETŐ E-MAILBEN
146.900 Ft
Az oldal tetejére